CV Installatie

Het installeren van complete CV installaties, denk hierbij aan ketels, radiatoren, convectors, convectorputten en diverse vloerverwamingssytemen, behoort tot de mogelijkheden. Ook voer ik reparaties uit en plaats ik bijvoorbeeld een extra radiator. Ik heb ervaring met alle systemen en geef hierbij graag advies en uitleg zodat u lang en optimaal kunt genieten van uw installatie.

Door het waterzijdig inregelen van uw installatie help ik u flink op uw stookkosten te besparen. Dit houdt in dat op al uw radiatoren nieuwe thermostatische ventielen geplaatst worden, in plaats van uw bestaande radiatorknoppen. De meeste bestaande radiatorafsluiters laten teveel water door waardoor het water slecht over de radiatoren in huis wordt verdeeld, zeker als er een is dichtgedraaid. De nieuwe ventielen reguleren de hoeveelheid water die door de radiator stroomt. Door de waterdoorstroom per radiator te verminderen wordt het rendement van uw ketel verhoogt en verminderen eventuele suizende geluiden. En de hoogte van uw energierekening. De thermostatische ventielen zorgen ervoor dat er nooit onnodig veel water door uw radiatoren stroomt door een ingebouwde begrenzer. Door uw CV installatie waterzijdig in te regelen haalt u meer uit uw ketel met minder water.

Wanneer ik een nieuwe ketel bij u plaats, dan kan ik ook het onderhoud van de ketel uitvoeren en de eventuele storingen oppakken. Aan bestaande, niet door mij geplaatste ketels voer ik geen onderhoud en service uit.